ridislandshast.se logo
 
Övernattningstur med de lilla extra!
för 2-4 pers.

2 dagar med häst och natur.

Det här boendepaketet vänder sig till er som vill ha två fantastiska dagar med hästar, härligt umgänge, vacker natur och mindfullness.
Med kompisgänget, systrar och bröder, mammagruppen,
arbetskamrater eller varför inte en helg för
familjen att bara njuta. 


Dag 1. Ni kommer till gården kl 09 och där blir det en visning av gården och ni får se vart ni skall bo. Sedan tar vi en fika medan vi pratar om dagarna och vilka hästar ni kommer att få rida. 
Ca kl 11. beräknas vi ge oss ut på dagens ridtur längs gräsbeklädda stigar, genom skog och över bäckar och ängar i den fantastiska hälsingeskogen. Här finns lugnet, enkelheten och den trygga samhörigheten med islandshästen. Längs vår väg stannar vi för att äta en lättare måltid i skogen. 
Därifrån ger vi oss sedan iväg tillbaka mot gården. 
På kvällen väntar en välsmakande middag och tid för egen avkoppling och eventuellt ett bad på gårdens privata sandstrand, samt massage av utbildad hudterapeut för den som önskar.

Dag 2. Ni vaknar till en lugn och fridfull dag. Frukosten serveras inne i den gamla stugan, värmer solens strålar sitter ni givetvis ute på den mysiga uteplatsen med utsikt över hästhagar, sjön och bergen. 

Denna dag finns det flera alternativ att välja mellan. 
Alt 1. En heldags uteritt med lunch och fika på en vackra platser i skogen. 
Alt 2. Vi ägnar hela dagen på vår fina ridbana till att utvecka vår egen ridning eller för att prova på något nytt. Lunch och fika serveras på gården mellan ridpassen.
Alt 3. Här får ni ett ridpass på ridbanan där vi utvecklar vår ridning och efter lunchen blir det en uteritt som avslutning på dessa fantastiska dagar. 
Vi räknar med att avsluta dagen ca kl 16. 

Boendet sker i det nyrenoverade rummet på loftet i vår gamla stuga från 1700. Rummet har en dubbelsäng samt en bäddsoffa och är hemtrevligt inrett i en lantlig miljö. 
Gården har ett fint och välordnat utedass samt tillgång till enklare tvättmöjligheter eller bad i sjön på vår fina sandstrand.

Priser:
2'500:- / pers 
vid bokning av ett sällskap på 4 pers  2000:-/ pers 
inkl. bokningsavgift 500:-/pers

Under juli- och augustimånad bokas endast denna tur på vardagar!